donderdag 18 oktober 2012

Søstrene Grene

   

Sinds kort is er een nieuwe winkel in Groningen Søstrene Grene genaamd. Het is een Deens bedrijf dat haar eerste winkel opende in Groningen in plaats van, zoals je zou verwachten, in de randstad. En aangezien ik in Groningen woon besloot ik er een kijkje te nemen.

Bij binnenkomst viel me al gelijk een ding op, er waren ontzettend veel studenten en daarnaast ook een heleboel Duitsers. Waarschijnlijk omdat alle spulletjes ontzettend goedkoop zijn. De winkel zelf is prachtig ingericht en het ruikt er naar IKEA. Ik heb mijn mandje behoorlijk volgeladen, maar ben daarna opnieuw de hele winkel doorgelopen om dingen (met pijn in mijn hart) terug te leggen omdat ik ze eigenlijk toch niet nodig had, ondanks dat ze zo leuk en goedkoop waren. 

Ingeklapt...

...uitgeklapt!

Washi-tape 

Allemaal nuttige dingen :)


Deze dingen zijn zo ontzettend lekker!

Uiteindelijk kocht ik: een notebook, een thee-ei, losse citroenthee, een weckpotje om de citroenthee in te doen, een thermosfles (die met uiltjes was helaas al uitverkocht en zou ook niet meer terugkomen, maar aangezien ik een thermosfles toch wel handig vind kocht ik er toch een), een klein blauw doosje om pepermuntjes in te doen, washi-tape, een opvouwbaar schaartje (hij was maar zesendertig cent!) en een zakje met chocolade-amandelen omdat ik daar dol op ben. Verder kocht ik nog een hele mooi kaart om op te sturen naar Tamara. De enige miskoop was een doosje met zeep. Het doosje zag eruit alsof er olijfzeep in zou zitten, maar er zat sandelzeep in en dat heeft nou niet bepaald een lekkere geur. Maar goed, de zeep was maar tweeenzeventig cent dus daar kom ik wel weer overheen!

9 opmerkingen:

 1. Waarom moet die winkel nou helemaal in Groningen zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah! Ik ben er ook al twee keer geweest en ik wilde ook die met uiltjes kopen maar die was ook al weg! Dus heb ik voor de troost twee mooie grote opbergdozen met uiltjes gekocht. Ik wil nog altijd heel erg graag een thermosfles, maar ik wacht gewoon nog even tot er een komt die ik net zo -wauw- vind als die met uiltjes - en die auto's vind ik nou eenmaal niet zo fantastisch. Enne .. ik heb er gesolliciteerd. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat tof! Hopen dat je wordt aangenomen!

   Verwijderen
 3. Een kaart? Voor mij?! :-D Jeej! Zodra ik een keer in Groningen ben ga ik zeker naar deze winkel toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Daar wil ik ook nog wel eens heen :) Als ik geld heb, dan, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat Groningen niet echt dichtbij is :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke spullen! Helaas zit ik in Limburg....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze winkel is inderdaad echt het einde! Nu ik het zie moet ik snel maar weer eens langs gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen