zaterdag 14 juli 2012

Snelsnel

Vandaag heb ik ook ein-de-lijk mijn eerste brief van de faculteit wijsbegeerte ontvangen (ik was bijna bang dat ze me er überhaupt niet wilden hebben) en alles zag er heel erg serieus uit, waar ik een beetje bang van werd. Gelukkig bezitten de huidige studenten ook humor want onder aan een van de brieven stond dat je als wanbetaler wordt vervloekt en voor de rest van je leven achtervolgd door een stroom boosaardige demonen. (ten minste, ik hóóp dat dat humor is. Haha.)


Ik zou nog veel meer willen schrijven, bijvoorbeeld hoe nutteloos het weerbericht wel niet is (coming up), dat mijn nieuwe boek 'How to be an Explorer of the World' binnen is gekomen en dat ik het een geweldig boek vind. (meer daarover later) Maar dat kan allemaal niet want ik ben druk aan het inpakken, bellen, kijken wat voor weer het is in Antwerpen etc, omdat ik morgen met de trein naaaaaar (jullie mogen raden, en anders staat het een paar woorden terug) Antwerpen ga.


Tot gauw!

5 opmerkingen:

 1. Veel plezier! Ik ga er misschien heen, mijn vader twijfelt nog tussen Gent of Antwerpen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat menen ze wel echt hoor. Zijn geen grapjes...

  Maar veel plezier in Antwerpen, is een leuke stad :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat het leuk is/was in Antwerpen. Ik wacht ook nog op post van de NHL. Vervelend als je lang moet wachten op post.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach, ze doen gewoon alsof. Het is gewoon om luie studenten af te weren of zo :P Oh, ik ben trouwens heel benieuwd naar dat boek! Ik kijk uit naar je uitgebreide oordeel!

  BeantwoordenVerwijderen