dinsdag 10 juli 2012

Kamer

Vol trots presenteer ik u een niet realistische weergave van mijn toekomstige kamer waar de meubels hier en daar scheef staan, mijn vloerbedekking groen is in plaats houtkleurig en de deur de verkeerde kant op open gaat. Maar voor de rest klopt het redelijk.

Mijn nieuwe kamer is 13,9 vierkante meter en er kan dus behoorlijk wat in, óók mijn geliefde tweepersoonsbed. Tegenover de deur zijn de ramen die meer dan vier meter breed zijn, waar ik heel erg blij mee ben want ik hou ontzettend veel van lichte kamers. Het grootste gedeelte van mijn meubeltjes (in ieder geval de kasten) worden dan ook wit en met behulp van kleurige accessoires vrolijk ik de boel op. Een van de kasten staat er al, namelijk het kastje waar de televisie op staat op het plaatje. Zo kunnen jullie ook gelijk zien hoe prachtig wit mijn muren zijn, hoe lelijk geel de deur nog is en wat voor kleur de vloer in werkelijkheid heeft. 

Eerst dacht ik dat ik het niet zo leuk zou vinden om te verhuizen, maar nu ik aan het klussen ben geweest en al weet hoe het eruit gaat zien, kan ik niet wachten om het allemaal zo neer te zetten! 

11 opmerkingen:

 1. Verhuizen NAAR Groningen is het leukst. Terugverhuizen niet! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie indeling Ariska. Ik hoop het ooit eens in het echt te aanschouwen.
  Schiet al aardig op zie ik wel. Ik heb er alle vertrouwen in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit! :) mooie grote kamer heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah jammer, een groene vloer zou ook cool zijn :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Jouw door een computer gegenereerde indeling van je kamer is toch een stuk mooier dan hoe ik het had gedaan: gewoon met de hand uitknippen en BED op een stuk rechthoekig papier schrijven :P Oh, en ik ben jaloers op je tweepersoons bed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat heb ik eerst ook gedaan hoor ;)

   Verwijderen
 6. Een ruime kamer! Wordt echt je eigen kamer, Leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk he dat inrichten. Ken je Google Sketch Up al? Dat is gratis en daarmee kun je heel gaaf je kamer inrichten en er 3D door heen lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie vloer, mooie kast, mooie kleur handdoeken. kortom: Mooi! Wel een beetje jammer dat je glas in je deur hebt....gaan je huisgenoten vast filmpjes van je maken terwijl jij ligt te snurken ofzo....

  xxx Chris

  BeantwoordenVerwijderen