vrijdag 29 juli 2011

Tag: aftellen10 dingen over mij - Ondanks mijn rode haar gedraag ik me vaak best blond - ik ben verslaafd aan iCarly - ik zie al helemaal voor me hoe mijn studentenkamer er uit moet gaan zien - ik weet altijd wat ik wil hebben, behalve als iemand het aan me vraagt - een van mijn favoriete boeken is 'de vrouw van de tijdreiziger' (dus als je die nog niet hebt gelezen: lezen!) - als ik me het woord 'oneindig' probeer voor te stellen krijg ik een soort error in mijn hoofd - ik ben heel slecht in nietsdoen, maar toch doe ik het voortdurend - ik vind Dan karaty echt ontzettend knap - last but not least  ik heb een tas bewaard omdat 'ik anders alleen maar leren tassen zou hebben en wat voor tas zou ik dan moeten meenemen als ik ergens heen ga waar leer verboden is'.

9 dingen die ik leuk vind - Maxi - originaliteit  - papa's superkip van Jamie Oliver - fotograferen - kleurpotloden die op kleur liggen - Flow - schommelen - een aha-erlebnis hebben - lezen.

8 dingen die ik niet leuk vind - Bruine bonen - dingen om mij heen die falen (blikopener die geen blikken opent, deur die dichtwaait terwijl je nog zo tegen m had gezegd dat ie open moest blijven etc.) - rommel - spullen die naar mening veel te duur zijn - je jas die je voor belachelijk veel geld in Duitsland hebt gekocht in Nederland voor half geld zien hangen - economie -  langzame/vastlopende computers - als ik niet op een woord kan komen (hoe heet dat ding in Brussel ook al weer met die bollen, het heeft ons geloof ik een half uur gekost om het antwoord te vinden, daarna heb je wel weer een aha-erlebnis dus dan wordt het wel weer iets leuks).

7 plekken waar ik graag ben - in de mediatheek - in een leuk authentiek stadje - in mijn eigen kamer - in Groningen - in een hele grote comfortabele stoel - in een theater voor een muscial - bij zonsondergang op het strand.


6 manieren om mijn hart te winnen - ga met mij naar een musical - doe iets liefs - geef me een origineel compliment (niet wat heb je mooie ogen, oren, neus, whatever) - heb humor - lijk op Dan Karaty - bespeel een instrument.

5 plekken waar ik nog heen wil - Sea World - Australië - New York - naar Thailand met dat lichtjesfeest -  Zweden: Elandjes, Pippi Langkous, het land waar de Ikea is uitgevonden, daar MOET ik heen!

4  dingen waar ik niet zonder kan - chocola (lekker eten in het algemeen) - mijn camera - mensen van wie ik hou - Maxi.

3 van mijn lievelingsliedjes - I see the light * Tangled - Just Like we dreamed it * Disney - Someone like you * Adele.

2 wensen - slagen voor mijn examen - mijn 101 in 1001 dagen lijst afwerken.

1 laatste woord - Jellybeans!

foto's via weheartit

8 opmerkingen:

 1. leuke tag!
  Hahah de plekken waar je heen wilt gaan ben ik geweest!
  sea world,ny
  :)
  xchar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Origineel laatste woord! En de Flow is leuk inderdaad :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag :D Dat lichtjesfeest geeft volgens mij echt zo'n waaauuuuuw-gevoel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Okeeee....waarom dit hele stuk schrijven als het enige wat je wilt zeggen eigenlijk is: ik vind Dan Karaty knap???

  :-p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke tag! En haha ' lijk op Dan Karaty'.. so true haha.
  ik ben zelf in zweden geweest.. FANTASTISCH. daar moet je zeker heen gaan een keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tag! Ik denk eraan hem zelf ook nog eens te gaan doen ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zweden is heel mooi, ik kom net terug. Hoewel ik je met de Ikea's moet teleurstellen, ik heb er één gezien de hele vakantie ;)

  BeantwoordenVerwijderen