vrijdag 1 juli 2011

A dream come true

De toetsweek is over, ik heb me erdoorheen geslagen, en ik heb tot nu toe alleen nog maar voldoendes teruggekregen. =) Daarnaast is het bijna vakantie en hoef ik volgende week dinsdag pas weer een half dagje naar school. Heerlijk!

Een tijdje geleden zag ik Tangled, en inmiddels heb ik de film al drie keer gezien. Hij blijft leuk. Ik vind de film zo grappig, vrolijk en mooi, en elke keer bij het stukje in het bootje krijg ik kippevel.


Elke keer weer roep ik: 'Dit wil ik ook, zoiets wil ik ook meemaken met al die prachtige lantaarntjes'. Eergisteren vond ik uit dat dat gewoon kan, al moet je er wel een retourtje Polen of Thailand voor over hebben. Eens in mijn leven wil ik dit toch wel meemaken, wat een geweldig gevoel moet dat geven! Daar te staan tussen al die mensen met een lantaarntje die je de lucht in laat gaan.


Natuurlijk gaat mijn camera ook mee als best friend, en kan ik prachtige foto's maken (volgens mij is dat heel leuk met bokehfiguurtjes!) Eigenlijk zouden we zoiets ook moeten organiseren in Nederland, dat moet toch mogelijk zijn?! Het lijkt me in ieder geval geweldig om dit een keer mee te maken.

Hadden jullie hier al eens van gehoord? Wat willen jullie eens in je leven nog een keer meemaken?

5 opmerkingen:

 1. ik heb de film ook gezien! en ik dacht dat ook! haha ooo wat cute was ik haar maar! :) Ik vind de naam van je blog awesome haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de film wel maar nog geen tijd gehad om hem te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WAAAH RAPUNZEL! :D Ja, dat moet echt fantastisch zijn om zo tussen al die lantaarns te staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me ook heel leuk om in Nederland te doen! Ik zou graag een keer naar New York willen gaan, maar dat gaat volgend jaar ook gebeuren :D

  BeantwoordenVerwijderen