donderdag 14 juli 2011

Gewonnen!

Sommigen van jullie hadden het misschien al gelezen op Twitter, ik deed vorige week mee aan een wedstrijd op www.blossombooks.nl en je raad het al... ik was één van de gelukkige winnaressen. Gistermiddag kwam het pakketje aan.


Toen ik de doos opende zag ik al gelijk een heel leuk tasje vol met allerlei papieren. Een poster van het nieuwe boek van Lauren Conrad, een folder over de nieuwe boeken van komende zomer, een brief en natuurlijk de prijs itself.

De prijs bestaat uit drie Nivea Pure Effect producten, waar ik heel  erg blij mee ben aangezien ik me net vorige week had voorgenomen om minder vette producten te eten. Het werd namelijk nogal zichtbaar dat ik met geen mogelijkheid brie kan weigeren, chocola eet wanneer ik er zin in heb en andere heerlijke maar helaas vette dingen. I just can't help it.

Van links naar rechts zie je:
Pure Effect Clean Deeper: Een verfrissende wash peeling met dubbele werking: de Powerparels & Micro Scrubdeeltjes voorkomen puistjes en mee-eters en helpen de poriën te openen. Tegelijkertijd zorgen de scrubdeeltejs voor een perfect egale huid.
Pure Effect Stay Clear: Deze alcoholvrije tonic verwijdert talg en vuil, zonder de huid uit te drogen. De natuurlijke balans van de huid wordt behouden.
Pure Effect Control Shine: Deze verfrissende, olievrije gel-crème bevat Oceaanmineralen. De crème trekt senl in & matteert langdurig de huid. UVA/UVB filters beschermen de huid tegen zonnestralen.
Ik hoop dat de producten goed hun werk doen.

De producten gaan allemaal puistjes en mee-eters tegen en zorgen er als het goed is voor dat mijn huid er steeds beter uit gaat zien. We zullen zien, ik ben er in ieder geval heel blij mee. Nogmaals bedankt Blossombooks!

5 opmerkingen: