maandag 4 juli 2011

Hoodie

Je kunt me voor gek verklaren, het is hoogzomer, al werkt het weer niet echt mee, en ik koop een dikke trui. Al enige tijd zie ik mensen rondlopen met een hoodie als het slecht weer is. Shorts, singlet met daarover een hoodie, en als het dan weer mooi weer is, gaat de trui weer uit. Op de momenten dat het regende wilde ik er een, maar ook als ik op de bank zat. Zo'n  grote behaaglijke en warme knuffeltrui. <3

Twee weken geleden ging ik winkelen op zoek naar mijn nieuwe grote liefde, maar helaas waren er alleen effen truien of truien die ver boven mijn budget lagen. Zaterdag ben ik opnieuw wezen winkelen, en lucky me, mijn ogen vielen bij de H&M op de nieuwe hoodies voor dit najaar. Nadat ik ze allemaal gepast had, is het uiteindelijk de bruine geworden. Gelijk diezelfde avond heb ik hem ingewijd, en kreeg ie de titel 'lievelingkledingstuk'.

I'm in looove! Hebben jullie ook een kledingstuk dat je het liefste dag en nacht zou dragen?

7 opmerkingen:

 1. Je beste aankoop van de dag! De kleur is in het echt nog veel mooier, vind ik! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh echt fijn zo'n hoodie! Ik vind mijn relaxbroek (zo noem ik mijn joggingsbroek) ook erg fijn :) Maar alleen voor binnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die is echt leuk! Ik heb ook zo'n trui, hij is alleen een beetje te klein geworden :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die is echt mooi en leuk! Ik heb ook een trui die capuchon heeft (en kangaroezak voor), dat is mijn lievelingskledingstuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jazeker, en ik denk stiekem ook wel dat iedereen wel een lievelings kledingstuk heeft.
  Ik heb dat met mn joggingsbroek. Hij zit zó heerlijk! En wat dacht je van de boxer van mn vriend.. en die lekkere grote warme trui van hem.. en dan lekker mn pantoffels aan.. mijn favoriete outfit! (al ziet het er niet uit, hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah nice, ik heb ook zo'n hoodie! Een lichtroze waar I Love Paris op staat hihi. Ze zijn inderdaad zó fijn he :)
  Veel plezier ervan haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kom altijd de mooiste winterkleren tegen in de zomer en dan koop ik ze niet want het is zomer. Die hoodie is echt leuk. :D

  BeantwoordenVerwijderen