woensdag 9 maart 2011

Ditjes en datjes

Hallo al mijn volgers, en andere mensen die af een toe een kijkje komen nemen op mijn kleine plaatsje op dit huuuuuge world wide web. Is het jullie opgevallen dat het nu gewoon 's ochtends licht is, en de vogels volop fluiten? Mij wel, en ik word er helemaal vrolijk van!

Zo, en toen was er al weer meer dan een week voorbij. Wat gaat de tijd toch snel. Vorige week vrijdag  ben ik naar de universiteit in Groningen geweest om me wat meer te oriënteren op het gebied van een studie. En ja de grote vraag is en blijft natuurlijk wat ik wil studeren.(that's the question) Ik ben er in ieder geval uit dat ik iets wil in de media/cultuur/journalistiek/fotografie-hoek. (en ja dan is de keuze nóg enorm!) Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om later op een webredactie te werken, of bij een gewone redactie van een blad. Ik ben er nog niet eens uit of ik naar de universiteit wil, of dat ik toch hbo ga doen. Gelukkig heb ik nog meer dan een jaar om te kiezen, want op dit moment ben ik er nog lang niet uit. Iemand nog een leuke studie in de aanbieding?  :)

Ondertussen heeft mijn fototoestel ook weer een tijdje in zijn fototas gezeten, en heb ik hem een klein beetje alleen gelaten. Ik heb trouwens wel hele mooie foto's gemaakt met mijn vaders toestel, die net een nieuwe macrolens had gekocht. (die moet ik alleen nog even op de computer zien te krijgen, want ze zijn echt supermooi al zeg ik het zelf)

En mijn ouders kwamen vorige week terug met dit superleuke koffertje uit de kringloopwinkel. Ik vind hem echt heel heel mooi. Ik heb geloof ik een voorkeur voor bruine leren tassen, want op dit moment heb ik er al drie. Haha.

Dat was weer een klein update uit mijn leven, how are you?

3 opmerkingen:

 1. Dan ben ik stiekem wel heel benieuwd naar welke studie je bent geweest in Groningen! Ik ga volgend jaar (ook) studeren en ik wil graag de master Journalistiek doen in Groningen. Maar daarvoor moet ik ook nog een studie doen en ik denk dat ik wel een beetje weet wat dat wordt, maar ik was gewoon heel erg benieuwd wat jij dan op de uni zou willen doen in die richting. ;)

  Liefs! Jennifer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Jennifer

  Later reactie, maar ik ben naar KCM (Kunsten Cultuur en Media) geweest en naar Wijsbegeerte (Filosofie) Ik wil sowieso de kant van de cultuur/media/journalistiek op. Maar in de hoek is er nog zoooooo veel wat je kunt kiezen. KCM was trouwens wel heel erg leuk vond ik, en je kan erachter aan ook makkelijk een master journalistiek doen.

  Wijsbegeerte was ook leuk, maar dat kun je beter combineren met een andere studie omdat het op zich zelf niet zo heel veel waard is, maar in combinatie met een andere studie staat het heel sterk.

  Weet jij al verder een beetje wat je wil studeren, of heb je ook nog een miljoen leuke dingen waar je uit kunt kiezen?

  BeantwoordenVerwijderen