zondag 12 augustus 2012

Tweehonderd

Dit is bericht nummer tweehonderd, op het blog waarvan ik hoopte dat het langer dan drie maanden zou bestaan. Langer dan al mijn andere blogs die het hooguit een halfjaar, maar meestal maar een maand volhielden. En dit is bericht tweehonderd op een blog dat al ruim anderhalf jaar bestaat. Hoera! Daarom hier een paar random getallen en feiten.

Over minder dan 1 maand woon ik op mezelf. Ik heb beugels gehad een buitenboordbeugel en een blokjesbeugel. jaar was ik toen ik leerde fietsen. Ik ben in de 4de maand van het jaar geboren. Regelmatig gebruik ik 1 van mijn 5 tassen. Mijn naam heeft 6 letters, mijn 2de naam 4 en mijn achternaam 7. In totaal dus 17 letters. Ik ben 18 jaren jong. Ik vind 14 een mooi getal net als 24. Ik kan heel snel van 1 tot 20 tellen in het Frans. Ik heb al maarliefst 37 dagen een VWOdiploma in mijn bezit. Mijn blog bestaat 19 maanden en 10 dagen. (hij wordt bejaard, vind je ook niet?) Ik heb 76 volgers op bloglovin en 31 via GFC dat zijn er samen meer dan 100 iets wat ik graag wilde bereiken voor het einde van 2012. (dat is dus gelukt :D)

En dit is het einde van mijn 200ste bericht. Punt.

8 opmerkingen:

 1. Haha leuk gedaan :) En gefeliciteerd natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay goed gedaan! Ik heb in totaal... even tellen... vier, vijf beugels gehad? Je blog is inderdaad een beetje bejaard, maar het is een vitale bejaarde, haha :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Leuk geschreven :D Ik hou van getallen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk geschreven... en gefeliciteerd met deze mijlpaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk geschreven, zo met de cijfers. En gefeliciteerd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha leuk met die getallen zo. Gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je 200e bericht! ;)

  BeantwoordenVerwijderen