zondag 19 augustus 2012

KEIweekZo, ik ben weer thuis na een KEIleuke week, met een KEIleuk groepje, een armbandje met de tekst 'one of a KEI' en het eten van verschillende KEIdaghappen. Afgelopen week was de introductieweek in Groningen ook wel de KEIweek genoemd, en als aanstormend talent of student (en wie weet wel allebei) moest ik daar natuurlijk naartoe. Ik ben een heel leergierig meisje, en ook deze week heb ik weer van alles geleerd:

- Je kunt beter je registratieformulier vergeten dan meenemen. Je krijgt je KEIbandje een stuk sneller en het is bij de helpdesk ook een stuk rustiger.

- In Groningen regent het bier in plaats van water. Overal. Gelukkig is bier heel goed voor je haar.

- Crowdsurfen is leuk, ook al is het maar een heel klein stukje ;)

- Denk je net dat je uit Friesland bent ontsnapt, zit er een vereniging die Bernlef heet, speciaal voor Friezen. Of ik lid wil worden? Nee!

- Er zitten overal chille dakterrassen verstopt die je vanaf de straat niet kunt zien.

- Breezers zijn niet cool. Iets wat ik waarschijnlijk wel behoorde te weten. Ik drink nooit omdat ik tot nu toe nog niet iets heb gevonden wat ik lekker vind (en daarnaast nooit drink, en het me niet extreem verstandig lijkt om gelijk maar liters alcohol naar binnen te gooien). Daarom gingen mijn KEIpapa's met gevaar voor hun eigen reputatie een Breezer voor me halen omdat dat smaakt als limonade. Haha.

- Ik blijk toch nog enig sportief talent te bezitten. Jaja, de mensen van de roeivereniging vonden mij wel een geschikte stuurvrouw. Ik weeg niet zo veel, maar praat des te meer.

- Als je een baan wilt kun je die best krijgen zonder ├╝berhaupt maar een papiertje in te leveren.

- En als laatste: Als student in Groningen MOET je dit nummer kennen. Echt. Anders sterf je.

5 opmerkingen:

 1. Mooi dat je een leuke week hebt gehad! En in elke studentenstad is er een vereniging waar niemand bij wil :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Ik weeg niet zo veel, maar praat des te meer." Hahaha, dat klinkt best grappig! Mooi dat je een leuke week gehad hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Crowdsurfen lijkt me toch best eng om te doen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaha, mijn zusje gaat ook studeren in Groningen en was ook bij de Keiweek! Ze zat op mijn verjaardag dat liedje al steeds te zingen hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een leuke week. En ja jij praat meer dan dat je weegt. Hahaha. Leuk lied is dat zeg!

  BeantwoordenVerwijderen