zaterdag 3 maart 2012

Gelukkig maar


iCarly, Big Time Rush, Zack en Cody, Shake it up, Victorious en ga zo maar door, ik kijk het allemaal en ik vind het nog leuk ook! Het zijn niet de meest geweldige series, maar je kunt heerlijk je verstand op nul zetten en lachen om de meest sneue grappen die eigenlijk niet eens écht grappig zijn. (Oké, sommige zijn toch wel briljant ;D)  Het is dus niet iets om trots op te zijn maar vorige week kwam ik tot de geweldige ontdekking dat ik niet eens de ergste of enige ben... Er zijn namelijk meer.

En dan heb ik het niet over 'meer' in de zin van kleine kinderen, maar over 'meer' in de zin van zeventien jaar en ouder. Zo zat ik vorige week in de bus op zo'n plaats waar vier mensen kunnen zitten. Ik zat naast een onbekende jongen, en het meisje dat ik wel kende zat naast de onbekende jongen zijn megagrote tas die nog het meeste weg had van een parachute. Ik weet niet helemaal precies meer hoe het ging, maar opeens hadden we een gesprek. En vraag me niet waarom, maar het ging over iCarly.

Ja mensen, ik zit naast een 21-jarige jongen in de bus en we praten over iCarly, Zack en Cody, Shake it up en ga zo maar door. Hij vertelde enthousiast hoe leuk hij het vond, en dat hij niet de enige was. Zijn vriendin ging er tot zijn grote spijt zelfs eerder voor haar bed uit. (ik verzin dit niet!)

Een paar haltes later stapte hij uit, en ik dacht: 'gelukkig maar, zo erg ben ik nog niet.(ik ga écht niet eerder mijn bed uit)' en de bus reed rustig verder...

8 opmerkingen:

 1. Haha, ik zou het er ook niet voor over hebben om eerder mijn bed uit te gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga er ook niet eerder mijn bed voor uit. Maar ik vind het ook leuk om te kijken, maar alleen 's avonds in het weekend tussen 6 en 8, als de Nederlanse versies komen. Ik vind iCarly echt het leukste.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik heb dat nog nooit gezien, maar ik kijk soms wel programma's waar ik eigenlijk te oud voor ben :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Iedereen weet dat het eigenlijk voor jongere kinderen is, maar stiekem genieten de meesten er nog wel van hoor, die tienerseries. Ik kijk in ieder geval graag mee met mijn zusje!
  (Op zondagavond kijken we zelfs met het hele gezin een aflevering van Hannah Montana, terwijl we ons geen-maaltijd-waardige eten opeten.)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahaha echt grappig dat je met een vreemde een gesprek krijgt over kinder series. ik kijk ze ook maar vooral in de avond als ze in het engels op nickelodeon komen.....(ik ben wel 15 dus niet 17 en ouder;))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. iCarly is ook leuk en ik kijk ook Spongebob met mijn 20 jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahahah op de meeste van die programma's heb ik het niet zo, maar iCarly is echt een heerlijke show, precies mijn soort humor, geweldig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaaaa, ik vind dit ook zo leuk! Vooral iCarly, daar kan ik zo om lachen. En ik schaam me er niet voor :)

  BeantwoordenVerwijderen