vrijdag 13 januari 2012

Update

Met deze boeken ga ik de komende tijd veel tijd doorbrengen
(gemaakt met mijn nieuwe mobiel :D)
Normaal gesproken ben ik een ster in het verbreken van stiltes. Vooral stiltes op school die bedoeld zijn om leerlingen hard te laten werken, of een 'awkward silence' die weet ik ook goed te verbreken. Dus de korte stilte op mijn blog moet ik ook maar weer doorbreken. Bij deze. BOE.

Wel kan ik voorspellen dat het de komende tijd iets stiller gaat worden. Toen we na de vakantie weer naar school gingen besloten alle leraren om de lesstof er in een hogere versnelling doorheen te jagen. Elke les begon met 'gelukkig nieuwjaar, en oh ja dit is een heel belangrijk jaar, jullie gaan examen doen, en het wordt geweldig (achteraf). Echt waar hoor. Maar eerst aan het werk ga maar honderdduizend paragrafen maken, deze week. En het MOET af.'

Ik heb het wel naar mijn zin hoor, er is geen moment waarop ik me verveel (wacht, dat is niet waar. Er zóú geen moment moeten kunnen zijn waarop ik me kan vervelen) want ik moet wel een boekverslag voor het een of ander maken, of heel hard aan de slag met mijn PWS. Al met al ben ik tot eind mei een druk bezet mens. Maar daarna ben ik vrij héél erg lang, en heb ik een papiertje op zak waar ik iets mee kan. En met dat in gedachte sleep ik me er wel doorheen.

Dus iets minder updates dan gebruikelijk, mijn hoofd  is nu bezig met het berekenen van afgeleiden van kettingfuncties (wiskunde) zich aan het afvragen hoe ik het ooit voor elkaar krijg om al die boeken te lezen voor mei én mijn PWS af te maken. Maar het gaat lukken. Watch me! ;D

ps. Ben je toevallig heel erg geïnteresseerd in filosofie of studeer je het, of je is je moeder filosoof, zou je me dan een mailtje kunnen sturen? Ik zoek nog een paar mensen die iets zinnigs kunnen zeggen over het vrije wil debat en daar een open vraag over willen beantwoorden voor mijn PWS.

14 opmerkingen:

 1. Succes met je leerwerk. Ik weet hoe het gaat, heb vorig jaar immers ook een papiertje binnengehaald haha. Ik vind filosofie wel interessant, maar weet niet hoe moeilijk je vraagje is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet extreem moeilijk hoor, maar iets weten van het huidige debat is wel handig ;D

   Verwijderen
 2. Ik kan niets anders zeggen dan: YAY.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes! Weet je al wat je gaat studeren?
  Ik studeer filosofie, heb je een e-mail gestuurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met het studeren, I've been there!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben te lui om je te mailen (sorry :P), maar ik heb filosofie gehad op de middelbare school, dus als je nog mensen nodig hebt, moet je het maar zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes met al je eindexamen dingen! Ik krijg vrij veel filosofen naar mijn hoofd gegooid tijdens college, maar ik weet niet of ik iets zinnigs kan zeggen. Ik stuur je wel een mailtje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wens je echt super veel succes in deze drukke tijd! Voor je het weet heb je hem, en kan je alleen maar trots zijn op jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen