woensdag 25 januari 2012

Gewoon omdat het kan

Waarom? Nou, gewoon omdat het kan. Dit is een zin die je mij heel vaak hoort zeggen. Zo bestelde ik  gewoon omdat het kon een doos vol Amerikaans veel te duur voedsel. Nadat ik op Teskuh.nl de website Usfoodz voorbij had zien komen, wist ik het meteen. Hier moet ik bestellen! Samen met twee vriendinnen plaatste ik dus een bestelling, en dit is wat ik allemaal heb gekocht.

Pindakaas en Pretzel M&M's. De pindakaas M&M's zijn apart maar lekker en de pretzel heb ik nog niet geprobeerd, maar iets zegt me dat die ook binnen no time op zullen zijn!

Corn Nuts, hele lekkere maissnack. Ik weet niet precies wat ze ermee gedaan hebben, het is niet gepoft want dan zou het popcorn zijn, maar het is wel 'luchtig' om het zo maar uit te drukken.

Ik ben gek op Snickers, en nog veel gekker op Snickersijs, maar amandelen zijn ook lekker. Dus ik ben heel erg benieuwd naar deze amandelsnicker! Daarnaast kocht ik nog een Hershey's chocolate bar omdat deze chocola die alleen in Amerika te koop is heel lekker schijnt te zijn. En weer met amandelen, omdat amandelen gewoon heerlijk zijn.

Ook hier ben ik heeel benieuwd naar, het is een soort ontbijtkoeksnack en die van mij is met chocolate fudge. Het coolste is nog wel dat het in de broodrooster kan. Dat MOET ik proberen. Ik weet wat ik vanavond als toetje ga eten... :D

Tot slot nog Skittels. Ik ben altijd al gek geweest op Skittels, de vrolijke kleurtjes en de fruitige smaken. In Amerika verkopen ze alleen veel meer smaken dan hier in Nederland dus kocht ik een zakje met 'Wild Berry'  en 'Crazy Cores' wat twee smaken in één Skittel is.

Yay, hartjesbokeh

En dit voor het geweldige bedrag van 12,-  Ik weet wel dat dat eigenlijk belachelijk veel geld is voor nutteloos eten, maar het is Amerikaans, en lekker! En daarnaast mag ik mezelf wel trakteren nu het bijna toetsweek is, vind ik zo ;)

18 opmerkingen:

 1. Ik zie dit steeds vaker - en heb steeds meer de neiging om ook te bestellen. Inderdaad.. gewoon omdat het kan ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, voor 12 euro kun je inderdaad niet naar Amerika vliegen om het daar te gaan kopen. ;)

  Ik wil de Cola Vanille nog eens hebben, vind het zo jammer dat ze die in Nederland niet meer hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat was er vroeger wel altijd! Moet je binnenkort maar eens even inslaan ;)

   Verwijderen
 3. Ik ben benieuwd of die stapel M&M's nog leeft... Ik neem morgen maar een PopTart als ontbijt. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Poptarts zien er echt heerlijk uit! Laat even weten hoe het smaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb vandaag de Corn Nuts in Ranch mee naar huis genomen, de rest zit nog in mijn kluisje. Puur ter bescherming voor mezelf hoor, hahaha. Ze zijn heerlijk! :) Trouwens, waar is de bokeh in de laatste foto?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alleen op de achterste wat vage Skittels, daar is het lichtpuntje in de vorm van een hartje ;D

   Verwijderen
 6. Mijn Amerikaanse ex-kamergenoot had ook belachelijk veel van dat typische snoep meegenomen naar Korea. Heerlijk. Dus, yam, dat wordt smullen voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha lekker joh :) Vooral die pindakaas- en pretzel M&M's klinken heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh! Als ik tentamen moet maken kom ik altijd langs Schiphol waar ze een internationale supermarkt hebben, met ook heel veel Amerikaans eten. Die Skittles zijn zo lekker! Volgens keer moet ik maar weer wat inslaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me echt supper lekker!! Ik vind dat je jezelf zo af en toe ge=wn eens een keer moet verwennen, en je kunt ook nog altijd zeggen: Zo leer ik iets van een andere cultuur of omgeving kennen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jeetje, probeer je ons nou jaloers en hongerig te maken haha. Lijkt me wel leuk om een keertje daarvan iets te bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. In Utrecht heb je ook zo'n winkeltje waar ze dat verkopen, super leuk! Heb je de pretzel M&M's al geprobeerd? Die lijken me ook wel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik denk dat die chocolade erg lekker is en dat ontbijtdingetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. LEKKKKELLLLL!!!!
  Cool dat je t ook gewoon besteld!

  Wij zeggen hier trouwens altijd: Heb ik zin in. ( en dan op de manier als dat mannetje in de mc donalds reclame het zegt die zn collega onder stroom laat staan om een euroknaller te halen http://www.youtube.com/watch?v=u4EPktqhA1k )

  xx chrisjuh

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oelala dat ziet er allemaal zeer lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hmmm Skittles!!!! en dan vooral die rode laten smelten op je tong ;)

  BeantwoordenVerwijderen