zondag 1 januari 2012

1 jaar

Wohooo een nieuw jaar, een nieuw begin, een schone lei. Iedereen stopt spontaan met roken, te veel eten of een ander bad habit, om er vervolgens binnen drie maanden toch weer aan toe te geven. Daarom heb ik zelf geen goede voornemens voor dit jaar - ik weet uit ervaring dat dit niet werkt -  ik zie wel hoe het loopt.

bron
Precies een jaar geleden ben ik begonnen met schrijven op dit blog met het voornemen het een jaar bij te houden. En wauw, het is me gelukt! Het is het eerste goede voornemen ever dat ik waarmaak Dat is helemaal een wonder als je weet dat ik minimaal zes dagboeken heb die allemaal nog lang niet vol zijn en de tijd tussen de geschreven stukjes varieert van een uur tot een jaar. Als ik iets echt graag wil, of me voorneem om iets te doen wil ik datgene ook de hele tijd doen. Dus toen ik voor het eerst een dagboekje kreeg wilde ik er de hele tijd in schrijven. Niet maar één keer per dag, nee, nu en straks, en vanmiddag, en vanavond. Na een tijdje ben ik alleen niet zo willing meer en verwaarloos ik het boekje tot ik een paar dagen/maanden/jaren later weer een opleving krijg en denk ik wil NU weer beginnen in een dagboek.(Dat is trouwens ook de reden waarom ik er zoveel heb, ik wil dan namelijk ook in een nieuw dagboek beginnen.)

Maar op dit blog is het me wonder boven wonder gelukt om iets een jaar lang vol te houden en bij te houden. Want op momenten dat ik heel erg graag wil bloggen schrijf ik een stuk of vijf blogjes die ik dan in de planning zet, en op momenten dat ik geen inspiratie heb, heb ik vaak nog wel een paar blogjes achter de hand. Perfect dus!

Het afgelopen jaar schreef ik 145 stukjes, kreeg ik 1092 reacties, werd mijn blog bijna 18.000 keer bekeken en ging het aantal volgers van 0 naar 80. Ik ben zo blij met alle reacties die ik krijg en heb op mijn stukjes! Heel, heel, heel erg bedankt daarvoor mensen! (Dat is nogal  onpersoonlijk, maar om jullie allemaal bij naam te noemen, daar wordt dit blogje een beetje lang van... Haha.)

19 opmerkingen:

 1. Hieperdepiep hoera!!!! Op naar het tweede jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, een jubileum! Gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd. En nu maar hopen dat je nog lang mag bloggen. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Op naar een 2 jarig jubileum :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik lees je blog pas sinds augustus/september, maar vind het erg leuk om je te volgen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat je dat allemaal hebt behaald in 2011 is echt heel gaaf, Ariska! De cijfers zeggen genoeg, heel leuk voor je! Ga vooral zo door, want ik geniet nog steeds van elk stukje dat je schrijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed dat je het hebt volgehouden. Ik heb inderdaad ook een hoop halflege dagboekschriften liggen. Op een blog gaat het toch wat makkelijker ofzo. Ga vooral lekker door :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. jeej gefeliciteerd op naar het 2de jaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd! :D Knap van je, dat je het volgehouden hebt! Ik kan het niet (A)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je eerste jubileum!
  Oh en erg herkenbaar dat vandie 8 dagboeken. Heb ik hier ook last van. Eerste 2 bladzijden beschreven en daarna leeeeeg.... Maar die boekjes moet ik blijven kopen he?!

  Ik smul elke keer weer van je blog! Ik kijk uit naar komend jaar!!
  xx chris

  BeantwoordenVerwijderen
 11. GEFELICITEERD Ariska,

  ik ben trots op je,

  liefs,
  Oma.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd hopelijk blog je nog vele jaren langer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je hebt het inderdaad goed volgehouden! Op naar het volgende jaar ;)

  Ik zie nu pas dat deze reactie best wel heel erg lijkt op alle andere reacties die hier staan, maar ik meen het wel, haha! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Nicole

  Haha, dat heb ik ook altijd als ik ergens reageer. Dan is mijn reactie een zinsdeel uit de ene reactie en een uit de andere ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd, dat je het bloggen nog maar heel lang vol mag houden ;) En je hebt er gelijk een nieuwe fan bij :)

  BeantwoordenVerwijderen