donderdag 15 september 2011

Wall of stuff.

Sinds Charlie is begonnen met het maken van een wall of stuff, is het tegenwoordig helemaal in. Toevallig bewaar ik altijd allemaal random spullen van alle random plaatsen waar ik geweest ben. Ook heb ik veel spulletjes die ik zelf (vroeger) gemaakt of gekregen heb. Verder had ik nog wat Pip Studio behang over, en wat lint.Perfecte ingrediƫnten om een wall of stuff te maken! Kennissen hebben voor mij het behang op een gespannen doek behangen, en samen met mijn moeder heb ik linten aan de achterkant vastgeniet. Ik kocht een doosje met kleine knijpertjes. En tadaa, daar was mijn wall of stuff.
Bovenin zie je een bril. Deze hebben we gemaakt bij filosofie en het moet de bril van Kant voorstellen. De 'glazen' waren eerst roze gekleurd, en als je hem dan opzette was alles roze. Als je zo'n bril op hebt en je dat niet weet, is de werkelijkheid voor jou roze, terwijl hij  voor mij misschien wel groen is.

Over de foto van Maxi in de boekenkast hangt mijn breibewijs. Op school heb ik leren breien, en de lerares had aan het einde van de cursus voor iedereen een klein embleempje gebreid met daarop een schaap (ten minste, ik ben er nog steeds niet echt over uit wat het is). Het embleempje heeft ze op tandenstokertjes gezet die breinaalden moeten voorstellen.

Dan nog een badge met daarop mijn naam. Deze was voor de open dag van twee jaar geleden. Ik stond bij de stand van de schoolkrant. Daarnaast een bonnetje van de in Londen gekochte oorbellen (ja, toen we Harrods niet in mochten moesten we maar naar de H&M...) maar omdat ik de oorbellen toch niet meer draag, heb ik ze er maar bij gehangen.

Daarnaast hangt weer mijn naamkaartje van de schoolkrantdag, een foto van Kim en mij in het fotohokje van de V&D, een boekje van de roodharigendag twee jaar geleden. Mijn enige echte polaroid (ik wil nog steeds een polaroid camera!) van een tienjarige mij, met haar grote idool, Diddl. En helemaal rechts hangt een tekening die mijn zusje voor mij heeft gemaakt.

De rij daaronder zijn voornamelijk kaarten en foto's, en mijn toegangskaartje voor Mary Poppins. en de rij daaronder hangt nog een krantenartikel wat ik geschreven heb samen met Kim en dat is gepubliceerd, samen met een zakje uit Disneyland, een kaart van een vriendin en mijn toegangskaart voor the tower of London.

Aan de zijkant hangt nog een keycord van het Hemafeest, met daaraan vast het armbandje dat ik kreeg op het bevrijdingsfestival in Zwolle. Hij is nog niet af, maar er zullen nieuwe dingen bijkomen en andere weer vanaf gehaald worden. Ik vind hem goed gelukt!

Heb jij ook een wall of stuff?

10 opmerkingen:

 1. Charlieissocoollike is echt heel grappig :) Ik vind zijn wall of stuff echt geniaal, zo zou ik het nooit kunnen doen. Maar die van jou is echt leuk! Leuk idee, zo met het behang erachter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het niet, maar ik bewaar wel allemaal random spullen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had vroeger wel zo'n prikbord maar inmiddels niet meer. Die van jouw ziet er wel heel gaaf uti!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een prikbord! Het overheersende op dat bord zijn toch wel concertkaartjes, maar ook foto's, kaartjes en random dingetjes. Die van jou is echt heel leuk! Om mijn bureau heen plak ik trouwens ook allemaal dingen op, vooral inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe Wall of stuff! Het is niets voor mij, maar ik vind de jouwe heel goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik ben ook bezig met spulletjes te verzamelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, de bril van Kant! Erg tof idee, verder. Maakt je kamer net wat persoonlijker. Misschien dat ik iets vergelijkbaars hier in Korea ga doen, om me wat meer 'thuis' te voelen. Nu komt m'n kamer nog steeds over als een tijdelijk verblijf. Dat is het natuurlijk ook, maar eigenlijk zou ik er een eigen twist aan moeten geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Charlie is heel tof! En ik hou van muren vol spulen!

  BeantwoordenVerwijderen