vrijdag 9 september 2011

Pictures

Vorige week zondag zijn we naar het natuurgebied de Weerribben geweest en hebben daar gewandeld en bootje gevaren. Ik had er alleen al snel genoeg van, omdat het regende én er hele agressieve muggen waren die onder je broek kropen (jaa, ik ben een rasechte held op sokken) maar ondanks dat heb ik toch een paar mooie foto's gemaakt!

 

 

Ps. Ik moet dit jaar drie boeken voor Frans, Duits en Engels lezen en vijf voor Nederlands. Allemaal literatuur, iemand nog aanraders? 

11 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit, dat gebied. En Nee geen tips, ik lees namelijk bijna niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb voor frans 'parce que je t'aime' van Guillaume musso gelezen en ik vond het zelf echt een geslaagd verhaal :) Zeker aan te raden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien Jane Eyre voor Engels, dat vind ik een heel mooi verhaal.
  Voor Nederlands De kleine blonde dood, die heb ik net uit en vond ik wel erg mooi.
  Mooie foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. coole foto's jij hebt er echt oog voor zeg!
  Voor Nederlands NIET 'de ontaarde slapers' lezen, dat boek is echt verschrikkelijk saai :)Je kunt wel 'de val' lezen die was nog wel goed. Voor Engels MOET je gewoon 'the kite runner lezen' echt een heel mooi boek. (ik heb het boek trouwens wel voor je, in Engels, mocht je hem willen lenen)

  xx Mar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Ik zou ook gek worden van die muggen hoor haha :)

  Ik kan je wel een aantal boeken aanraden, al weet ik niet echt waar je van houdt en wat je leuk vindt, maar goed ;) Wuthering Heights van Emily Brontë is leuk en goed geschreven. En ik zou the Kite Runner inderdaad ook aanraden, die is erg mooi.
  Voor Nederlands zou ik de Avonden van Gerard Reve aanraden. Ik lees niet heel veel Nederlandse literatuur, maar deze vond ik wel erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond voor Franse Le Malade Imaginaire van Moliere wel erg leuk. Maar dat is een toneelstuk ... (de ingebeelde zieke...)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's zeg :)

  Ik weet niet precies wat je niveau is in het Frans, zelf heb ik hem in het Nederlands gelezen, maar ik vond la bete humaine van Emile Zola wel mooi. En voor Engels misschien een boek van Jane Austen?
  En voor Nederlands, ik vond Hersenschimmen van Bernlef echt heel mooi geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, mooie foto's, sommige lijken echt uit een sprookje ofzo. : ) En ik weet geen boeken. :S

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die foto van het water is zo mooi! Jammer dat het slecht weer was, maar een wandeling doet altijd wel deugd :)

  BeantwoordenVerwijderen