maandag 27 juni 2011

Relax

Toetsweken zijn ronduit verschrikkelijk, en als je het echt slecht treft is het ook nog eens mooi weer. In plaats van dat je lekker buiten in het zonnetje kunt zitten, zit je binnen aan je computertje gekluisterd of heb je je bureau nodig. Maar gelukkig bestaat er ook nog zoiets als ontspanning! Voor mij is fotograferen een vorm van ontspanning, even mijn gedachten op iets anders focussen dan Frans, wiskunde of maatschappijleer. Op de foto hierboven  zie je Skittels (je weet wel, die goddelijke snoepjes van vroeger). Als je goed kijkt kun je zien dat ik mijn bokehfiguur op mijn lens heb geplaatst want de lichtvlekjes hebben een hartjes vorm. :)

Gisteravond ben ik ter ontspanning naar de haven geweest om een heerlijk ijsje (snickersmaak) op te eten als beloning voor mijn harde werk. Ik vond dat ik het wel verdiend had want voor het eerst ooit loop ik gewoon al drie(!) dagen op schema. Ik heb me gewoon aan mijn planning gehouden! En dat is zeer uitzonderlijk voor een zeer chaotisch persoon zoals ik.

Op het strand vond ik nog dit zandkasteel inclusief gracht. Ik gok dat die gemaakt is door een paar wonderkinderen, want het is mij nog nooit gelukt om een prachtig zandkasteel te bouwen. Misschien heb je daar speciale zandskills voor nodig, die ik niet bezit. Haha. Maar goed, ik geniet er zo ook van , en ik heb geen 'het lukt niet' frustratie, dus ik ben die wonderkindertjes bijna dankbaar!


Nog maar een weekje blokken te gaan, één weekje. Ik kan dat! (hoop ik) Dus nu ga ik snel weer verder met leren.

Wat doen jullie zoal om te ontspannen, of vertonen jullie vooral studieontwijkend gedrag (zoals ik op dit moment aan het doen ben)?

8 opmerkingen:

 1. Ik heb vakantie, maar als ik wil ontspannen, dan ga ik lezen of een film kijken :)

  Leuke foto's trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uhm... ik ga geloof ik voor het laatste. Ik heb me ook niet zo aan mijn planning gehouden, maar die was dan ook heel onrealistisch dus dan mag dat vind ik. :D *excuus*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral studieontwijkend gedrag, ik had nu ook moeten leren :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's, en hier me er nog iemand leren, maar onspannen is inderdaad belangrijk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat bokeh figuurtje bij de skittles foto, heel subtiel! En snickers ijs is echt een van m'n favorieten... Heel erg zin in nu. Ik word ook ontspannen van fotograferen, en van blogjes lezen/schrijven, forums afstruinen.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die bokeh is leuk gedaan. Ik doe altijd wel wat anders tijdens mijn pauzes. :D

  BeantwoordenVerwijderen