woensdag 6 april 2011

Noorderland

Woensdag is mijn drukste dag van de week. Ik begin 's ochtends het eerste uur, en eindig het zesde uur om kwart over vier, en ben om vijf uur eindelijk eens thuis. En de laatste drie uur zijn echt van die uren waarbij je moet opletten, anders mis je iets essentieels wat terug komt op de toets. Vandaag was het extra erg want ik ben de laatste tijd niet echt vroeg op bed gegaan, en in de bus viel ik dus ook zowat in slaap. Maar, mijn blog is er niet om te klagen, want toen ik thuis kwam gebeurde er iets leuks!


Toen ik vandaag thuis kwam lag er een dikke envelop van de Noorderland op mij te wachten. Ik ben geen lid van de Noorderland, mijn moeder wel, dus ik dacht misschien heeft iemand mij zo'n abonnement cadeau gedaan van '3x gratis Noorderland'. Uit de envelop kwam de nieuwste Noorderland. Dat was ook alles. Alleen de Noorderland. Ik heb de envelop op de kop gehouden en lopen schudden, maar er kwam geen briefje met uitleg uit vallen. Toen zag ik de zomerse voorkant, en kreeg ik een soort flashback. Had ik niet een keer een foto ingestuurd naar de Noorderland voor een fotowedstrijd? Ik bladerde het blad door, en ja hoor daar zag ik een foto die mij wel erg bekend voorkwam, en mijn naam stond er ook nog boven. Ik heb de wedstrijd niet gewonnen, maar ik sta toch maar even vermeld in een blad wat een groot gedeelte van (noord)Nederland leest!


Ik heb even opgezocht in mijn mailbox en ik heb de foto 4 mei vorig jaar opgestuurd. Dat is al bijna een jaar geleden! Toch leuk om mijn eigen foto terug te zien in een blad. Wat ik me wel afvraag is hoe ze weten dat ik (bijna) zeventien ben, ik heb er toch echt bij gezet dat ik zestien jaar ben. Maar ze hebben het wel bijna goed, want maandag word ik zeventien :) En zo kreeg deze dag toch nog een leuk einde! en leefde ik nog lang en gelukkig.3 opmerkingen:

  1. Cool dat je in de noord Nederland staat! Mooie foto trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen