zondag 16 september 2012

Student 1.0

Het was hier even stil en dat zal het waarschijnlijk ook nog wel even blijven, maar toch geef ik jullie eerst nog eventjes een korte update.

Allereerst is school weer begonnen, ik ben begonnen aan mijn studie wijsbegeerte in Groningen. Ik dacht dat ik het ontzettend leuk zou vinden, maar tot nu toe vind ik het wel oke, maar niet overweldigend leuk. Ik heb nog maar twee vakken dus er kan nog verandering in komen, maar dat zal ik met de tijd wel zien. Daarnaast is de studielast best wel zwaar, vooral als je zo briljant bent om net als ik gelijk een nieuw baantje te nemen en deze twee te combineren. Ik ben namelijk van de Hema hier, aangenomen bij de Hema daar wat tot nu toe heel veel drukte heeft veroorzaakt wat er voor heeft gezorgd dat ik hier geen updates heb geplaatst. Verder heb je nu ook nog opeens te maken met een huishouden, boodschappen etc. Ik moet dus nog even een ritme vinden, dingen goed weten te combineren, kijken wat voor huiswerk ik wel moet maken en of er ook dingen zijn die niet hoef te doen.

Er zijn tussendoor natuurlijk ook hele leuke dingen gebeurd, zoals dat ik vanaf vandaag een trotse bezitter ben van een MacBook (wel een uit 2007 maar hij doet het prima en ik ben er ontzettend blij mee!) Verder heb ik helemaal zelf uitgevogeld hoe ik de waterkoker moest ontkalken en nadat het een keer was mislukt, lukte het me en voelde ik me een domestic goddess. Jaja. Daarnaast organiseert de faculteit allerlei leuke dingen zoals filmavonden, lasegamewedstrijden en dinsdagavond een running dinner langs leden van de studievereniging.

Dit was even een korte update, zodra ik mijn huishouden weer een beetje op orde heb en mijn huiswerk ga ik weer vanaf vanouds verder. Tot die tijd hou ik toch even een korte tussenstop.

Tot gauw!

5 opmerkingen:

 1. Twee vakken? Zelfs ik heb nog nooit zo weinig gehad! Maar je moet er wel veel voor doen, denk ik.

  Ja, het is lastig, maar uiteindelijk gaat het wennen en kom je in een ritme :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb drie blokken van twee vakken per semester. Op dit moment dus cultuurfilosofie en oudheid.

   Verwijderen
 2. Je kunt het! Jij kunt namelijk alles. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was in het begin ook nog niet volledig overtuigd van mijn studie. Ik vond het wel leuk, maar niet zo van OH MIJN GOD DIT IS GENIAAL GEWELDIG. Soms is het gewoon even mwah, denk ik
  Hopelijk lukt verder alles goed! Als je alles op orde hebt, moeten we maar weer een keer meeten en chocola eten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JAAAA, dat sleept me er wel doorheen, die gedachte dat als ik klaar ben... :D

   Verwijderen