woensdag 15 juni 2011

Photojojo

Een paar weken terug heb ik geloof ik wel tien tweets geplaatst over deze webshop: Photjojo. Bijna alles wil ik wel hebben. Een van mijn vriendinnetjes tipte mij, en ik werd verliefd op al deze prachtige photogadgets. Hier een (veel te kleine) selectie van alle geweldige producten .
























Allereerst deze lensbeker. Dat is toch geniaal? Het lijkt net op een echte lens, maar je kunt er uit drinken. Ook kun je ouders lekker voor de gek houden. 'Kijk mam, dit is wat ik doe met mijn lens, ik gooi er hete koffie in!'


Dan deze lensarmbandjes. Cute, toch? Echt iets voor een fotografieverslaafde zoals ik!

Dit is nog eens een leuke usb-stick. #awesome


Dan nog deze coole lens, die je op je eigen lens kunt zetten. Je krijgt er een veel breder beeld door, en je kunt mooiere close-up foto's maken. 



Ik vind serieus bijna alles op deze website geweldig, geniaal of doordacht, en ik word helemaal vrolijk van al die leuke spulletjes. Ze verkopen ook totaal nutteloze dingen zoals deze minicamera of een spylens. Voor de iPhonebezitters onder ons hebben ze een telelens. Verder hebben ze ook nog een camera die 360 graden in de rondte gaat voor een geweldig panoramashot, een fisheyelens opzetstuk, en verschillende polaroidcamera's waarvan ik nog altijd hoop dat ik er ooit een zal bezitten.

Hadden jullie al eens van de webshop gehoord of er zelfs al eens iets gekocht?

Ik word gewoon helemaal enthousiast als ik al die leuke hebbedingetjes zie. Waarschijnlijk ga ik er binnenkort maar eens een bestelling plaatsen...

3 opmerkingen:

  1. Nee nog nooit van gehoord, maar het zijn leuke spulletjes :) Waarschijnlijk ken je het al, maar ik zal het voor de zekerheid toch zeggen: ken je lomografie al? Dat vind ik ook heel cool :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Laura - Ik ken het wel, ik heb het alleen nog nooit geprobeerd, lijkt me wel leuk om een keertje te doen! Heb je er zelf al ervaring mee?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke spulletjes! Die ga ik bookmarken, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen