vrijdag 10 juni 2011

Er was eens...

...een meisje met een blog. Het meisje schreef al bijna een zes maanden op haar blog, maar ze miste wat. Misschien had het wat met haar laptop te maken. Al bijna twee jaar gebruikte ze haar Asus eee pc. (al is die van haar een oudere versie, de 1000HA)  Zo af en toe mocht ze een blik werpen op de prachtige mooie (en grotere) computer van haar moeder. Dat wilde zij ook! Dus besloot ze hier wat aan te doen. Besluiten is één ding, maar iets tot werkelijkheid maken is een stuk moeilijker dan het lijkt. Gelukkig voor het meisje klopte er op een dag een (voor deze  keer goedaardige) vrouw aan met een Apple in zijn hand. Ze zei 'deze is voor jou' en vertrok toen zonder zich nog een keer om te draaien. Daar stond ik met een spiksplinternieuwe laptop in mijn hand, en ik kon mijn geluk niet op!

Bron

Ik hoop nog steeds dat een of ander bedrijf het verschrikkelijk nodig vind om mij te sponsoren en mij daar een prachtige laptop of iets anders leuks voor geeft.

Gelukkig voor mij is dagdromen nog steeds legaal!

6 opmerkingen:

 1. Haha, wat een leuk plaatje en verhaal :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht eerst dat je écht een laptop had gekregen. Leuk verhaal ;p
  Die afbeelding is geweldig. :3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha, geweldige afbeelding, heb hem meteen naar een vriendin doorgemailt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dagdromen is heeeeeerlijk. Jammer dat ze meestal niet uitkomen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik dacht ook echt dat je zomaar een laptop had gekregen joh, wilde al meteen naar de gulle gever vragen! Helaas helaas.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldig plaatje! hihi.
  Inderdaad, dagdromen mag, en wat zou ik toch graag willen dat mij dat ook zou overkomen!

  BeantwoordenVerwijderen