dinsdag 24 mei 2011

Veranderen

Eerst wilde ik nog graag opruimen, en nu mijn eigen kamer weer spik en span is wil ik graag mijn blog lay-out veranderen. Ik ben nooit echt honderd procent tevreden geweest over de huidige lay-out omdat de header eigenlijk te klein is en de achtergrond te groot. Ik heb dan ook een aantal plannen voor mijn plaatsje op het internet iets gezelliger en mooier te maken. En omdat ik nog maar een dummie ben,dacht ik misschien hebben jullie nog tips.Dit is wat ik allemaal heb opgeschreven op mijn kladblok:

Grotere foto's
 Blogbreedte 1000 px (gehele blog) en 300 px (rechterzijbalk)

Extra pagina's toevoegen
   - about me
   - wishlist
   - blogroll
   - contact          - aparte e-mail?

Comments
- disqus
- intense debate
- andere optie?

Header
- foto
- width 648 px
- heigth 231 px

Achtergrond
- standaard blogger design?
- made by me (wit, clean achtig)

Vooral over de comments ben ik nog niet uit. Ik vind het vervelend dat ik niet kan reageren op reacties zoals dat bijvoorbeeld wel kan in Wordpress (waar ik helaas niet mee om kan gaan) Nu heb ik gelezen dat er twee plug ins zijn die wel redelijk werken. Disqus en Intense debate. Ik weet niet of een van jullie daar bekend mee is maar ik heb ook al vele nadelen gelezen.

Het liefste zou ik zo'n soort systeem hebben als op deze twee blogs (klik -- klik), maar hoe kom ik daar aan?

Ik ben dus druk bezig en heb grootse plannen. Binnenkort (ik ben bezig) kunnen jullie een hele vernieuwde site zien. Tot dan mogen jullie nog even genieten van de oude lay-out. :)

5 opmerkingen:

 1. Je kunt altijd in een aparte comment je reacties van tijd tot tijd plaatsen, ik lees wel meer blogs bij blogspot.com en die mensen doen dat ook gewoon. Als je heel erg benieuwd bent naar een bepaalde reactie, kom je als lezer toch nog wel een keer terug om te kijken of er al iets nieuws geschreven is :) xx.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook benieuwd hoe het eruit gaat zien! Ik heb helaas geen tips, ik werk niet met blogger.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook eeuwen bezig geweest met de layout van mijn blog voordat ik enigszins tevreden was; met Blogger lukte het me niet maar met Wordpress wel! Als je het eenmaal doorhebt is het niet zo moeilijk als het lijkt en de mogelijkheden zijn groter..
  succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik werk niet met blogger, maar met wordpress. Dus wat dat aangaat heb je aan mij ook niet veel..
  Een aparte email bij contact lijkt me wel een goed idee, voordat je dalijk je eigen privé mailbox nog volkrijgt met rare spam ;) (Je weet maar nooit op internet..)
  Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen